El Xarlatan

Estrenat al Festival Temporada Alta 2012

Descarat, divertit, cregut, hipòcrita, tendre, farsant, manipulador, simpàtic, mercenari, proper, humà… són alguns dels adjectius que ens serveixen per definir el personatge protagonista de l’espectacle El Xarlatan.

Carregat de “bones” intencions, El Xarlatan passeja es seves prèdiques i el seu mètode innovador els escenaris d’arreu del país per fer-vos veure la càrrega de males energies que constantment amenacen les vostres vides. El Xarlatan us canviarà la vida! Ell té la solució a tots els vostres problemes. Ell us guarirà de tots els mals i us donarà la clau per prevenir les fatalitats. A canvi de què?A canvi de res!

Teatre de Guerrilla recupera, amb aquest nou espectacle, la figura romàntica d’un personatge tan excèntric i entranyable com és el del xarlatà. Observadors de la realitat i utilitzant l’humor corrosiu que sempre ha caracteritzat els espectacles de la companyia, El Xarlatan ens projecte una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes i l’allau de teràpies que ens prometen ajudar-nos a aconseguir el nostre benestar i, de retruc, la tant anhelada felicitat.

Fitxa

Autor, director i actor Quim Masferrer

Codirecció Codirecció Xavier Vilà

Disseny d’il·luminació Cesc Pastor

Disseny Musical i Espai sonor  Dani Tort

Mecanisme escènics i partner d’escena Agustí Rovira

Assistència escenogràfica  Llorenç Corbella

Assessorament Efectes Escènics  Mag Lari Efímer

Construcció Escenografia Germans Castells  Centre Cultural Sant Cugat

Disseny gràfic i web Arkham Studio

Fotografia i vídeo L’espiral Produccions Audiovisuals

Producció executiva  David Grau

Productor Associat Josep Maria Fontserè

Producció República de Guerrilla SL