Arribar i ploure

Contractació Oficial Arribar i Ploure.

Arribar i ploure neix de la fal·lera de l’actor Ricard Farré i el músic Àlex Pujols per dur a escena un concert diferent que no deixarà indiferent.

D’un treball de creació en brota un repertori de cançons originals irreverents, iròniques i afilades que recorren diferents estils musicals amb la peculiaritat que parlen d’aquelles petites grans coses que ens envolten en el nostre dia a dia, d’una realitat que a vegades sembla ben bé ficció.

A la música s’hi suma un fil argumental en clau de comèdia que dóna vida al que hem batejat com a: concert dramàtic (amb molts riures i pocs plors ).

Una barreja de cançons, comèdia i improvisació que conformen un espectacle diferent, fresc, trapella i popular.

SINOPSI

Un actor que sempre ha volgut tenir un grup de música i un músic que sempre ha volgut fer teatre, s’uneixen i creen el seu grup (de dos): Arribar i ploure. Estrenen, després de mesos assajant, portant el compàs, recitant clàssics i afinant les gargamelles, el primer concert dramàtic de la història.

Un concert on música i paraula agafen el protagonisme per arribar al públic d’una manera directa i punyent. Un espectacle-concert entre realitat i ficció dels mateixos protagonistes. La música original i la comèdia en són els conductors, i les trifulgues, les disputes, les reflexions… “el pa de cada dia “! Val més afinar l’orella per sentir les meravelles d’aquest nou duo diferent que no deixarà indiferent a ningú!

Agenda

Fitxa

Un espectacle de Ricard Farré i Àlex Pujols
Música i dramatúrgia: Arribar i ploure
Espai sonor i il.luminació: Ivan López
Perruqueria: Àngels Marquès – Damaret
Col.laboració especial: Lloll Bertran
Producció d’Arribar i ploure